Workshop Samenzang 9 juli

Posted on: June 6th, 2017 by admin

W O R K S H O P Samenzang
 
Om het zangseizoen gezamenlijk af te sluiten, is het weer mogelijk om een workshop Samenzang te volgen. Met een kleine groep leerlingen werken we aan een 3- of 4-stemmige pop-song. Plezier staat voorop. Voor alle niveaus, in een informele setting. Een hele andere ervaring dan solo zingen, en een leuke kans om met andere ZR-leerlingen muziek te maken!
Let op: je hebt geen koor ervaring nodig om mee te doen, iedereen is welkom.
 
Wanneer: Zondagmiddag 9 juli

Wat:
Meerstemmig zingen met een kleine groep, met nadruk op pop-repertoire. Aandacht voor o.a. sound, dynamiek, timing.

Voor wie:
Iedereen die het leuk lijkt om eens samen te zingen, in een informele setting. Bijvoorbeeld als aanvulling op de privé lessen. Ook nieuwe zangers die graag kennis willen maken met ZanglesRotterdam kunnen zich aanmelden. Let op, het aantal plekken is beperkt!

Tijd: 12.00 - 13.30u

Locatie: ZR lespraktijk Julia Reinhold (Rotterdam-Noord)

Kosten: €20

 
Ook meedoen met de workshop? Meld je dan aan door een mail te sturen naar julia@zanglesrotterdam.nlArchief