9 of 10

Ntjam Rosie

Gastdocente

 

Van 10 juli t/m 27 augustus hebben we een te gekke gastdocente bij ZanglesRotterdam! Misschien heb je haar wel eens op tv voorbij zien komen bij De Wereld Draait Door, of zien schitteren op het North Sea Jazz Festival. Je kunt je aanmelden voor ZomerZanglessen bij Ntjam Rosie via het proefles formulier op de website.


"Mijn naam is Ntjam Rosie. Ik ben een zangeres, liedjesschrijfster. Samen met mijn band treed ik veel op door het jaar heen in het binnen en buitenland. Momenteel ben ik bezig met het maken van mijn nieuwe theatershow en een nieuw album. Veel werk achter de schermen, maar ik heb wel weer even tijd om les te geven.
Dat is naast zingen, liedjes schrijven en optreden, een andere grote passie van mij. Ik geef graag door wat ik zelf door de jaren heen heb geleerd en nog steeds leer. Dat begon op het Conservatorium in Rotterdam en Amsterdam. Daarna heb ik veel geleerd op het podium.
Zangles bij mij is daarom niet alleen maar zingen. Ik neem ook performance en songwriting mee als je daar behoefte aan hebt. Verder ben ik wat muziekstijlen betreft heel flexibel. Pop, funk, soul, jazz, Braziliaans, Cubaans, of je eigen liedjes? Alles is welkom! Ik hoop je te zien deze zomer in mijn praktijk, ik zie ernaar uit!”


www.ntjamrosie.com
Facebook