Studio Sessie

NEEM EEN PROFESSIONELE DEMO OP BIJ ZANGLESROTTERDAM
Locatie: Bierstraat 243, bij docente Jessica

 

StudioArianaGrande

 

Wil je graag een professionele demo opnemen? Heb je een eigen liedje geschreven en wil je hier een radio waardige opname van hebben? Op zoek naar een origineel cadeau? Wil je studio ervaring opdoen?

 

Boek een studio sessie bij ZR coach Jessica Hoogenboom en neem een professionele demo op met eventueel een begeleidingstrack op maat én een vocal coaching sessie ter voorbereiding op de opname dag, vanaf €75 excl. btw!

 

OPNAME-DAG / 90 MIN.

De opname-sessie duurt 1,5 uur. Je zingt mee met een instrumentale versie van het liedje of kiest voor een begeleiding op maat (zie hieronder). De focus ligt voornamelijk op het opnemen van een zo mooi mogelijke zang partij (lead zang). Mocht er nog tijd over zijn, kunnen eventuele extra’s als het inzingen van 2e stemmen of andere versieringen toegevoegd worden aan de opname. Zangdocente Jessica zit achter de knoppen, maar is er ook voor je als zangcoach en zal ervoor zorgen dat je je zo vrij mogelijk voelt om het liedje in te zingen.

NABEWERKING / 60 MIN.

Alle beste takes worden tot één mooie compilatie gemaakt. Hier kun je zelf helaas niet bij zijn. Maar je opnames zijn in goede handen; de ingezongen partijen krijgen de nodige nabewerking; zodat het radio waardig klinkt en een mooi geheel zal vormen met de begeleiding.

TOTAAL: € 75,- excl. btw

 

Optioneel:

BEGELEIDING OP MAAT

Wil je het liedje in een andere toonsoort zingen, of is er geen goede instrumentale versie te vinden van jouw liedje? Dan kun je kiezen voor een begeleiding op maat. Er wordt een akoestische piano-begeleiding gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen. Mocht je de toonsoort bijv. willen wijzigen of een iets rustiger/sneller tempo willen dan het origineel, dan zal dit meegenomen worden.

Prijs: € 30,- excl. btw

 

STUDIO-VOORBEREIDING / 60 MIN.

Deze coaching sessie is ervoor bedoeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de opname dag. Alle puntjes worden op de i gezet; is de toonsoort oké? Microfoon-techniek onder de knie? Articulatie helemaal in orde; is alles goed te verstaan? Mocht je gekozen hebben voor een begeleidingspartij op maat, kun je in deze sessie oefenen met de nieuwe begeleiding. Het is raadzaam deze coaching sessie minstens een week voor de opname-dag te plannen, zodat er nog tijd is om te oefenen met de gegeven tips.

Heb je een eigen liedje geschreven die je op wil gaan nemen, dan kan er in deze sessie nog gewerkt worden aan het liedje. Jessica is een zeer ervaren songwriter en kan je helpen bij het fine tunen van je liedje. Zijn er bepaalde akkoorden/melodie-noten/woorden wellicht nog mooier? Klopt het taalkundig wel helemaal? Ervoor zorgen dat jouw liedje helemaal klopt van A tot Z.

Prijs: € 30,- excl. btw

 

Binnen 7 werkdagen krijg je het eindresultaat in de vorm van een mp3 of wav-file per mail toegestuurd. Daarna is het klaar voor gebruik en kun je het evt. op YouTube zetten, op CD branden/USB zetten om cadeau te doen, of gewoon aan je eigen muziekcollectie toevoegen!

 

Prijzen overzicht:

Demo opname & nabewerking: €75 excl. btw (€90,75 incl. btw)
Demo opname met begeleiding op maat & nabewerking: €105 excl. btw (€127,05 incl. btw)
Studio voorbereiding: €30 excl. btw (€36,30 incl. btw)

 

Wil je graag een studio sessie boeken of heb je vragen? Mail naar jessica@zanglesrotterdam.nl of ga naar het online formulier op de website.